Activitats realitzades

ACTIVITATS 2024Recollida d’aliments

Es va realitzar un a recollida d’aliments amb la col·laboració dels centres Caparabo de Sabadell obtenint un total de més de 1500 Kgr en aliments.

Moltíssimes gràcies a tots!!

ACTIVITATS 2023


Quinto solidari amb la Marató TV3

Es va realitzar, amb una bona resposta per part dels assistents, Una sessió de quinto amb l’objectiu de recaudatòria fons per la Marató de TV3

La entitat va aportar una donació “Extra” i es va entregar el conjunt de les recau dació INES efectuades a la Fundació de la Marató TV3


Concert per la Marató TV3

El passat dia 2 de desembre es va realitzar, amb un gran èxit de públic, un concert en suport per la Marató de TV3 d’enguany amb la col·laboració del grup LOS DUENDES


FESTA PRIMAVERA 2023

El passat dia 4 de juny es va celebrar la tradicional festa de la primavera que, com cada any, va permetre a tot el veïnat passar un bon dia de germanor i festa.

A l’acabar, es va repartir un refrigeri a tothom.

L’any que ve hi tornarem!!!


ENTREGA DELS PREMIS MANEL SANZ I MONTSERRAT UTESÀ

L’any passa’t, l’Associació de veïns i veïnes Rambla Centre va instaurar dos premis que porten el nom de Manel Sanz i Montserrat Utesà, dues persones que han sigut cabdals en aquesta entitat, per la seva dedicació, il·lusió i implicació.
Aquest any, els dos premis, han estat atorgats a dues persones:

Assumpció Mateos i Hermelinda Cabrera

que s’han distingit durant tota la seva llarga trajectòria a la nostra entitat per la seva implicació, dedicació i professionalitat en l’ensenyament i perfeccionament de les activitats que han ensenyat als nostres socis, aconseguint transmetre la seva il·lusió, els seus coneixements, la seva afició a tots i cada un dels seus alumnes.
Va fer entrega dels diplomes la Sra. Montserrat Grau, vídua de Manel Sanz, acompanyat pel president de l’entitat Sr. Antoni Torras.


VISITA AL CENTRE D’INVESTIGACIÓ BIOMÈDICA PRBB

La visita forma part de la col·laboració realitzada per la nostra entitat Associació de veïns i veïnes Rambla Centre en la recollida d’aportacions que, com cada any, realitzem juntament amb els nostres socis per la Marató de TV3.


ENTREGA DE FIRMES PER PART DE LA PLATAFORMA D’AFECTATS DE L’ESPAI DE L’ANTIGA FÀBRICA BOSSER

L’escrit, amb més de 1100 firmes, ha sigut entregat per l’associació a l’ajuntament. L’associació ha estat present en diverses reunions organitzades per la plataforma, entre elles amb l’actual alcaldessa Marta Farrés, demanant que es solucioni d’una vegada la vergonyosa situació en què es troba els voltants de l’antiga fàbrica Bosser.


COL·LABORACIÓ AMB EL CONSORCI PER A LA NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA

La nostra entitat ha signat un conveni de col·laboració amb el departament de Voluntariat per la llengua i Normalització lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El president i el secretari de l’Associació de veïns i veïnes Rambla Centre en el acte d’entrega del diploma de col·laboració amb el departament de Normalització lingüística de la Generalitat de Catalunya.


Grup del taller de Manualitats

El passa’t dia 16 de febrer (dijous llarder), el grup del taller de Manualitats va organitzar un tastet de truites per dijous gras! Quina gana!! I quin goig de truites!!

ACTIVITATS 2022

QUINTO SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

El passat dia 29 de desembre de 2022 l’associació va organitzar, com cada any, una sessió del tradicional Quinto amb solidaritat amb la Marató de TV3.

Durant la vetllada es varen repartir petits regals als guanyadors dels quintos i plenes.

I finalment es varen cantar diverses nadales per part d’una cantant i es va repartir coca i cava per a tothom.

Amb una gran afluència de participants, es va recaptar, gràcies a la generositat de les persones que hi varen col·laborar, la quantitat de 330 euros que, junt amb l’aportació directa de 200 euros per part de l’associació, va permetre aportar a la Marató de TV3 la quantitat total de:

530 euros

Tot un «record» d’aportació. Donem les gràcies a totes les persones que amb la seva generositat han col·laborat i esperem que la següent encara sigui més exitosa.

GRACIES A TOTHOM

FESTA DE LA PRIMAVERA

El passat dia 15 de maig de 2022 es va realitzar, com cada any, la festa de primavera. Una festa dedicada a tots els nostres socis i a tot el públic en general.
Les activitats programades varen començar a les 9:30 fins les 15:00 i es va realitzar al recinte exterior i interior del Mercat de Sant Joan.
Es varen fer les següents activitats:
– Exhibició de Tai-txi a càrrec del monitor i alumnes de la nostra associació.
– Exhibició de Patchwork a càrrec del monitor i alumnes de la nostra associació.
– Exhibició de puntes de boixets.
– Ball zumba per a tothom.
– Conta contes per els més petits.
– Ball de sardanes amb el grup de sardanes del Mercat de Sant Joan.
– Ball per els més petits.
– Ball de country per a tothom.
– Concert de música a càrrec del grup Luand de Sabadell.
A part es va servir una xocolatada per a tothom al començament de la festa i un petit refrigeri al final.


RECAPTE D’ALIMENTS I ROBA PER UCRAÏNA

Volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en la recollida d’aliments, productes d’higiene personal, compreses, bolquers, productes sanitaris, roba d’abric i productes d’alimentació infantil realitzat els dies 18 i 19 de març.

La iniciativa ha estat tot un èxit gràcies a les vostres generoses aportacions!!

La recollida, organitzada per la nostra associació conjuntament amb la ONG Nuevo Pacto, a aconseguit recollir 7300 Kg. (13 pales).

          1900 Kg a Caprabo Rambla

          2100 Kg a Caprabo Avinguda Barberà

          2300 Kg a Mercadona

          1000 Kg (*) aportats per la associació de veïns i altres congregacions religioses.

(*) L’associació de veïns rambla centre ha fet una compra a la empresa Hero España de pots d’aliments per a infants per la quantitat de        698,1€.

El conjunt d’esglésies evangèliques de diferents comarques conjuntament amb l’església Nuevo Pacto, la nostre associació de veïns rambla centre així com diferents empreses han contribuït amb productes sanitaris i amb mantes i material d’abric.

La nostra associació, juntament amb l’ONG Nuevo Pacto, es farà responsable de fer arribar aquests productes al seu lloc de destinació: Ucraïna, a través d’un transport contractat per l’entitat i un responsable de la nostra associació, juntament amb un responsable de la ONG Nuevo Pacto, acompanyarà el transport fins al lliurament final a Ucraïna.


Denuncies per incidències a la via pública, queixes, sujeriments i propostes al ajuntament de Sabadell

 • 12-06-2023 Sol·licitud de eliminació de presencia de paneroles al carrer del Sol entre els números 80 i 90.
 • 24-05-2023 Sol·licitud de neteja de les naus de l’antiga fabrica Bosser a carrer Alemanya amb Sant Pau degut a la quantitat de cartons i material abandonat degut a un greu problema de perillositat d’incendi i higiene.
 • 04-05-2023 Entrega de 1029 firmes demanant una solució al problema dels pilons de ciment armat que estan suportant la façana lateral de l’antiga fabrica Bosser al carrer Alemanya.
 • 13-04-2023 Sol·licitud de control del edifici abandonat del carrer Lacy 73-75 per problemes d’higiene.
 • 06-03-2023 Participació en la taula de salut per a gent gran organitzada per el CAP centre.
 • 04-01-2023 Sol·licitud de millora de les voreres i eliminació de les barreres arquitectòniques del carrer Portugal
 • 03-10-2022 Ajuda a una comunitat de la carretera de Barcelona en la problemàtica de pisos ocupats.
 • 15-07-2022 Denúncia de la situació dels containers de brossa situats a la cruïlla entre el carrer Montserrat i la Rambla.
 • 06-07-2022 Sol·licitud de millora de la vorera del carrer Alemanya cantonada amb el carrer Solestà.
 • 01-07-2022 Sol·licitud de millora de la vorera del carrer Sallares i Pla entre Plaça de Sant Joan i carrer Bosch i Cardellach.
 • 25-05-2022 Sol·licitud de millora de les voreres i eliminació de les barreres arquitectòniques del carrer Narcís Giralt des de el carrer Lacy fins al carrer de la República.